Elke maand daagt Petra haar (en mijn) team uit om iets te doen. De ene keer moeten we een doosje maken, de andere keer een thema laten zien of speciaal product gebruiken. Deze keer kregen we een half vel van het Botanical Butterfly Designer Series Paper (wat je gratis kunt kiezen bij een bestelling van 60 euro) met de melding dat we hem helemaal moesten op gebruiken en daarnaast een stempelset uit de jaarcatalogus moesten gebruiken (en niet alleen een tekstje).

Zomerse Scrappagina

Ik besloot om een scrappagina te maken van september 2018. Ik ontmoette een Amerikaanse vriendin in Frankrijk. Het halve vel designpapier sneed ik door midden en ik gebruikte de vierkanten, samen met een vel Gingham Gala en een kwart vel Tea Room Specialty Designer Series Paper als basis voor de vierkante foto die ik in zwart wit heb afgedrukt.

Life Changing Brushes?

Erachter zie je beetjes inkt, in Calypso Coral, Balmy Blue en Highland Heather en dat heb ik op het Whisper White 12×12 scrapbookvel gedaan met een borstel.

Maar hoe heb ik dat nou gedaan?

Misschien heb je ze wel gezien, die Lifechanging Brushes. Ze waren dé hit van Creativation…

Nou dat is dit dus niet. Dit is een Hema foundation brush maar wat werkt dat perfect!! Je hebt hem in 2 maten en je kunt zo zacht of hard drukken als je wilt en hij blendt echt zo goed!!

Embellishments

Om de pagina af te maken heb ik gebruik gemaakt van de houten elementjes (Butterfly Elements, SAB item), uitgestanste vormen gemaakt met de Stitched Labels Framelits, een glas uit de A good day stempelset, een bloem uit de Pop of Petals en de titel heb ik gemaakt met de Bunch of Banners stempelset, de bijbehorende stanzen en daarnaast de Labeler Alphabet letters.

Geslaagd?

 Product List  
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Clear Block A
[118487]
€ 5,00
Clear Block D
[118486]
€ 8,50
Clear Block E
[118484]
€ 14,50
Glue Dots
[103683]
€ 6,50