Heb je hem al gezien? De nieuwe embossingfolder die je kunt krijgen bij een bestelling van 60 euro of meer? Ik vind hem echt GEWELDIG!

Country Floral Textured Impressions Embossing Folder

Omdat het een ‘textured’ folder is, komt het embosste gedeelte nog verder dan normaal omhoog. En daardoor worden de bloemen heel mooi duidelijk in het cardstock. Ik wilde daar graag gebruik van maken en maakte de volgende kaart:

Ik embosste Whisper White met de folder en gebruikte daubers om inkt op de hogere delen aan te brengen. Ik vind zelf het wel leuk dat het niet heel netjes is. De tekst komt uit een Nederlandse set die in de lentegids staat: Voorjaarswensen en heb ik op wit gestempeld in Gorgeous Grape en er een stukje van dezelfde kleur paars onder gedaan. Het geheel zit met 3d strips tape op een kaartbasis.

Snel, leuk, wat wil je nog meer?

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.
Wil je de gebruikte (of andere) producten bestellen? Stuur mij dan een berichtje! Ik help je graag!

Product List