Gisteren gaf ik een workshop voor 12 dames! 12! Dat is niet iets wat ik dagelijks doe. Eigenlijk zou ik voor de workshop hulp krijgen maar helaas moest de dame met een goede reden op het laatste moment afzeggen en ging ik alleen aan deze gezellige middag beginnen.

De workshop was voor vrijwilligers van een organisatie. Ze konden kiezen uit een aantal verschillende workshops en dit was er een van. Ik had dus geen idee of mensen al ervaring hadden en zo ja, hoeveel. Ik besloot om daarom de ‘step it up’ methode te gebruiken. Dan maak je een simpele kaart, eentje een beetje ingewikkelder en dan eentje met nog meer technieken. En ik besloot om daar de Nederlandse set Bloemen zeggen meer voor te gebruiken.

De eerste kaart is 1 laag, alleen de basiskaart, waar alleen recht toe, recht aan op gestempeld is. Maar toch vind ik het een hele leuke kaart. Het geeft maar weer aan dat je het niet ingewikkeld HOEFT te maken om toch iets gaafs te hebben.

Kaart twee heeft 3 laagjes en de gestempelde laag bestaat uit rechtstreeks stempelen en afstempelen. Daarnaast is de tekst uitgeponst. Dus daar zit iets meer techniek in. Ik moet trouwens zeggen dat dit mijn favoriet is.

De derde kaart heeft als basiskaart een andere kleur en de witte laag is geembosst met een embossingfolder. Daarbij is de afbeelding uitgestanst. Hier konden mensen dus met de Big Shot werken.

De workshop was erg geslaagd, al zeg ik het zelf, ondanks dat ik 13 mensen in mijn eentje moest helpen. De dames hadden lol en gingen naar huis met leuke projecten en dat is het belangrijkste!

Product List

Lijkt een workshop bij jouw thuis, op de vereniging of in mijn workshopruimte jou nou ook leuk? Neem contact op om een workshop aan te vragen of meer informatie te krijgen!