Afgelopen dinsdag was Marten jarig en dus wilde ik natuurlijk een kaartje voor hem maken. Een van mijn nieuwe teamgenoten liet mij een kaartje zien dat zij gemaakt had en dat zorgde voor inspiratie aan mijn kant met uiteindelijk dit als gevolg:

De basiskaart is Mint Macaron van 15×11 met daarop een laag van Whisper White van 14×10. Ik heb de randjes van de opleglaag een beetje ruw gemaakt. Vervolgens heb ik met de Buffalo Check in Smoky Slate ruitjes gestempeld en met de techniek om een stempelset te spiegelen “Isa” gestempeld in Smoky op Smoky. De hond heb ik op een stukje Mint Macaron geplakt en daarna op dimensionals op het witte cardstock (of karton zoals een workshopper van de week zei) geplakt en aan de rechterkant heb ik een tekst uit een nieuwe Nederlandse stempelset gestempeld. Leuke tekst he?

Aan de binnenkant heb ik ook nog ‘Van harte gefeliciteerd’ uit dezelfde set gestempeld. Marten was er helemaal blij mee.

Gebruikte producten