Vorige week was ik naar Spanje, naar 3 andere meiden, om met zijn vieren te brainstormen over onze bedrijven. Een ‘mastermind’ noemen ze dat. Ik ging op dinsdag naar Keulen waar vandaan ik woensdags heel vroeg naar Barcelona vloog. Ik bracht de dag door in Barcelona met 2 van de andere dames en bekeek zo veel mogelijk in weinig uren. En uiteindelijk gingen we naar Sitges voor 2 dagen brainstormen.

Ik wilde natuurlijk niet met lege handen aan komen en had dus iets voor hen alle drie gemaakt. Daarbij wilde ik rekening houden met wat ze leuk vinden. Dame 1 heeft paars en groen in haar logo, dame 2 is gek op felle kleuren en vlinders en dame 3 houdt niet van geel en is gek op bloemen en minimalistisch.

Ik maakte zelf deze doosjes voor hen, dat was even rekenen maar dat vind ik erg leuk om te doen. Het is een open doosje met daarin een notitieboekje versierd met designpapier. Daar omheen zit een flap en aan de binnenkant van de flap zit een mapje voor een aantal kaarten en enveloppen. Daarvoor gebruikte ik notecards & enveloppes.

Voor dit kadoosje gebruikte ik Gray Granite & Gorgeous Grape voor de doos met Granny Apple Green lint. Het notitieboekje en de buitenkant van het doosje beplakte ik het met oude designpapier van de SAB met de vlinders en de kaartjes maakte ik met de Pop of Petals stempelset en Gorgeous Grape, Highland Heather en Granny Apple Green inkten.

Voor dit kadoosje gebruikte ik Gorgeous Grape en Gray Granite voor de doos met Granny Apple Green/Coastal Cabana lint. De buitenkant van het doosje en het notitieboekje beplakte ik met vlinders van het SAB designpapier en de kaarten maakte ik met de Vlinderdans stempelset. Ik gebruikte alleen Engelse teksten omdat de dame Engelse is.

Voor dit doosje gebruikte ik Melon Mambo en Basic Black. De streepjes komen ook van het vlinderdesignpapier maar dan de rustige kant. Voor de kaartjes gebruikte ik beide stempelsets met de vaasjes: Varied Vases en Vibrant Vases en kleurde ze in met blends.

Wil jij graag met een aantal vriendinnen dit project gaan maken? Dat kan! Boek dan nu een thuisworkshop voor jou en minstens 3 vriendinnen en ik kom graag langs!