Tijdens OnStage heb ik ook een kadootje aan Petra gegeven. Dat wilde ik doen omdat ze a) gewoon een enorme lieverd is en ik ben blij haar te leren kennen b) Goud is geworden in oktober c) een operatie voor de boeg heeft en daarna wel wat afleiding kan gebruiken 🙂

Petra is vorig jaar met haar man naar Australie geweest en hoewel ze fotoalbums heel leuk vind maakt ze die zelf niet. Dus ik besloot om voor haar zelf een album te maken waar ze alleen nog maar foto’s in hoeft te plakken en hoeft te versieren. De versieringen kreeg ze er zelfs bij van me.

Dit is de voorkant van het album. Het is helemaal gemaakt met het Animal Expedition designpapier. Hier heb ik enveloppen van gemaakt die ik heb gebonden en waar ik een kaft van hetzelfde designpapier om heen heb gedaan. Op de voorkant heb ik een gestitched ovaal geplakt met daarop ‘Australie’. Dat heb ik gestempeld met Memento van de letters in de Lined Alphabet stempelset en vervolgens met 4 verschillende blends (Granny Apple Green & Shaded Spruce licht en donker) ingekleurd. Er bij zitten ook 2 bloemen uit de Falling Flowers stempelset die ik heb ingekleurd met blends en uitgestanst heb. Een lint houdt het album dicht.

Op de eerste pagina heb ik de flap van de envelop de andere kant op dicht geplakt met daarover een Stitched Circle en een kangaroe die ik heb gestempeld uit de Animal Outing stempelset en in heb gekleurd met blends. Ik heb nog meer bloemen en dieren ingekleurd en er bij gestopt als versieringen.

In de grotere enveloppen zitten dubbelgevouwen stukken cardstock waar foto’s en journalling op kan.

Het album bestaat uit verschillende groottes envelopjes en bij sommige heb ik extra vakjes gecreëerd waar tags in kunnen. De tags heb ik zelf gemaakt. Door eerst 1 hoek af te knippen en die vervolgens op de andere kant te leggen zorg je er voor dat ze even groot zijn en de tag er goed uit blijft zien.

Ik heb het album vrijdagmiddag aan haar gegeven in alle rust en ze was er heel blij mee. In december of januari gaan we een keer samen het album vullen.

Benieuwd waar ik dit mee gemaakt heb?

Gebruikte producten