Tijdens OnStage wordt er vaak geswapt. Dat betekent dat je iets een tig keer maakt en vervolgens ruilt met andere demo’s tijdens OnStage zodat je veel verschillende ideeen krijgt van wat je allemaal kunt doen.

Ik doe hier al een aantal keer niet aan mee maar maak altijd wel iets voor mijn team en soms voor een paar dames rondom me. Zo had ik dit jaar 3 kadootjes voor de teamleden die mee waren en 4 kaarten voor teamgenoten en uplines.

Deze kadoosjes zijn een bakje met daar omheen een extra stukje cardstock. De flappen zitten vast met een magneetje zodat het mooi dichtklikt. Op de ene grote flap heb ik een stuk geembosst cardstock gedaan en op het andere een label met allemaal bloemen uit First Frost. En laat die set nou mee gaan naar de nieuwe gids!! Superleuk!

In het doosje deed ik Pearlized Doilies voor ‘mijn meiden’ en ook die gaan mee! De tekst ‘Laat je dromen uitkomen’ komt uit een stempelset die alleen voor demonstratoren te krijgen is genaamd Stempelen maar!

Voor Melissa, Miranda, Tanja en Yvonne had ik een kaart gemaakt met dezelfde First Frost set. Daarbij had ik de subtle embossingfolder gebruikt voor wat structuur op dat witte cardstock en een tekst uit een Nederlandse set Bloemen zeggen meer.

Product List