Ik heb een klein, heel gezellig team genaamd de KnutselKwebbels – die naam zegt al een hoop hè? En soms besluit een van ons dat het hoog tijd is voor een bloghop. Ik daagde een tijdje geleden het team uit om een kaartschets na te maken en Karlijn besloot dat het leuk was om daar een hop van te maken. Hartstikke leuk natuurlijk!

Dit is de schets die Karlijn voor ons uitkoos:

Ik werd wakker met deze kleurencombinatie van de week: Soft Sea Foam, Highland Heather en Petal Pink en dat hielp mijn kaart enorm. Daarnaast wilde ik heel graag met een ‘borderdie’ werken oftewel een randstans en heb daar een gewoon stukje cardstock overheen geplakt. De bos bloemen komt van de Vibrant Vases stempelset die meegaat naar de nieuwe catalogus.

Je kunt nu verder hoppen naar Jacqueline of terug naar Karlijn.

Gebruikte producten

Wil je ook in mijn gezellige team, met teamavonden, een Kwebbel-Whatsappgroep, 1x per jaar een teamweekend, natuurlijk korting op je producten en als eerste de nieuwste producten zien en bestellen? Schrijf je in als demonstratrice of neem contact op voor meer informatie!