De nieuwe gids is live en dat vieren we bij de KnutselKwebbels met een bloghop! We hebben allemaal een andere set gebruikt om iets moois mee te maken en jou te inspireren.

Ik heb besloten om met de gave Perennial Essence Suite te werken. De Floral Essence stempelset is verkrijgbaar met bijpassende pons (Perennial Flower Punch) én de Leaf pons past er ook nog bij!

De tekst komt uit de stempelset, evenals de blaadjes voor de bloemen en de takjes. De bloem is uitgeponst met de bijpassende pons en de takjes dus met de Leaf pons. Het label is een Stitched Nested Die. Deze stanst niet alleen een randje op het label, maar ook op het uitgesneden stuk wat je dus geweldig kunt gebruiken als doorkijk op kaarten… (binnenkort op mijn blog).

Het prachtige designpapier is handgeschilderd en daarna ingescand en heet Perennial Essence. Dit papier kan je hup inlijsten en ophangen… serieus, zo prachtig!

Hopelijk heb je genoten van dit project! Hop nu terug naar Jacqueline of vooruit naar Marga en bekijk alle gave projecten die zijn gemaakt en de geweldige producten die je in de nieuwe gids vindt.

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.

Wil je graag een catalogus en heb je nog geen vaste Stampin’ Up! demonstrator dan help ik je graag! Stuur mij een berichtje en ik stuur je een catalogus toe!