Alle klanten kregen bij hun nieuwe catalogus een lief label gemaakt van nieuw designpapier, een nieuwe stempelset, een nieuwe stanzenset én nieuwe InColors!

Heb jij nog geen Stampin’ Up! demonstrator en wil je graag de catalogus ontvangen? Stuur mij een mail en voor 5 euro krijg je de catalogus toegestuurd met daarbij een kadobon van 5 euro*!

Het label is gemaakt met het Woven Threads designpapier. Dit papier ziet er gedistressed uit en maakt gebruik van de nieuwe InColors. Ik vind het echt prachtig papier en heb er al veel ideeen mee.

Daarop zit een label geplakt met daarop een randje en tekst uit de nieuwe stempelset It starts with art. Op de labels heb ik verschillende kleuren gebruikt; hier zijn het Pretty Peacock en Seaside Spray.

Met de Arts & Crafts stanzen heb ik de knopen gemaakt. Deze stanzen horen bij de stempelset en een deel van de stanzen snijdt ook gestempelde figuren uit. Maar er zijn ook gave randjes voor knopen, een zoom/lint en dus verschillende losse knopen. Deze heb ik opgeplakt in de andere 3 InColors: Rococo Rose, Terracotta Tile en Purple Posy.

Welke kleur wordt jouw nieuwe favoriet?

*geldig bij een besteding van 30 euro of meer