Vandaag is de lentegids van 2020 live! Deze heet voortaan ook ‘de mini’. Maar wat betekent dat? Dat betekent dat je vanaf nu allemaal gave producten van Stampin’ Up! kunt bestellen voor de lente, pasen, Valentijn, moederdag, en nog veel meer!

Mijn must-haves

Laten we beginnen met de must-haves te bespreken. Dit zijn de sets of trends die ik zie waarvan ik zeker denk dat je er naar moet kijken en waarschijnlijk ook ze wilt bestellen!

Nederlandse sets

Er zijn weer een aantal nieuwe Nederlandse sets: Knuffels op Papier, Nieuwe Bloesems, Tijdloze tulpen (en een Nederlandse SAB maar daar komen we straks op terug).

Knuffels op papier komt in een bundel met een aantal geweldige stanzen die je zowel als kaartenmaker, scrapbooker, of wat je dan ook maakt kunt gebruiken.

Ponzen

Ik zei het al over de kerstgids: ponzen zijn terug van nooit-echt-weg-geweest! Een gave nieuwe pons is de Braided Border Punch. Maar ook bij de Tijdloze Tulpen stempelset zit een bijpassende pons. En ondanks dat ik niet van Valentijn hou, kon ik de 2 hartenponzen toch echt niet laten liggen!

De lente-mini van 2020

Zoals altijd geldt dat mijn vaste klanten de lentegids van mij gehad hebben. Als je sinds 1 juni bij mij besteld hebt, heb je de lentegids automatisch van mij gekregen. Andere klanten kunnen hem krijgen op verzoek. Nog geen gids gehad? Stuur mij een mailtje en ik ga het regelen!

Heb jij nog geen demonstratrice en wil je graag een gids hebben, dan mag je mij ook zeker mailen!

Ook kun je de gids hier in kijken:

De Lentegids 2020 van Stampin' Up!

Sale-a-bration

En dat niet alleen; vanaf vandaag tot eind maart kun je ook sparen voor gratis extra’s! Bij een bestelling van 60€ mag je iets uit de speciale Sale-a-bration gids kiezen. Bij elk product staat ‘Free with 60€’. Bij 120€ mag je 2 dingen uitkiezen of 1 van de producten met de tekst ‘Free with 120€’ kiezen.

Je kunt de gratis producten die je kunt verdienen hier zien:

Een van de Sale-a-bration items die je kunt krijgen is een Nederlandse stempelset met teksten ‘Speciaal voor jou’. Een echte must-have!

Er is ook prachtig papier, en een All Inclusive Kit (leuk als kadootje!). En ook hier is een pons die je kunt verdienen! De Small Bloom Punch krijg je gratis bij een bestelling van 120 €.

Gastvrouw of grote eigen bestelling

Ik geef workshops bij mij thuis, maar wist je dat ik ook graag een workshop bij jou thuis verzorg? Vanaf 4 mensen kom ik graag bij je langs en kunnen we samen kijken wat voor soort workshop ik geef.

En bestellen jij en je workshopdames dan samen voor meer dan 200 euro dan krijg jij Stampin’ Rewards (vanaf 10%) en vanaf 375 € krijg je daarnaast ook nog de geweldige, en nu al populaire, Little Ladybug stempelset gratis! En nog veel mooier is dat vanaf februari je daar ook nog stanzen bij kunt krijgen!! Dus geen gedoe met uitknippen als je dat niet wilt.

Ik vertel je graag meer over een workshop bij jou thuis. Je kunt me emailen of whatsappen.

Wil je geen workshop geven bij jou thuis, maar heb je wel een bestelling van meer dan 375 euro dan geldt natuurlijk ook dat je deze stempelset gratis krijgt!

Stampin’ Up! producten bestellen?

Wil je deze producten bestellen? Ik help je graag! Stuur mij een email met wat je graag wilt hebben.
Meer informatie over bestellingen of eerst nog even de gidsen inbladeren? Je leest hier alles over bestellen.