Ik won tijdens OnStage Wildy Happy en iedereen was meteen gek van deze set! Sommigen gingen voor de vos, of de panda’s maar de meesten waren gek van de olifantjes. En dus wilde ik heel graag een kaart maken met deze olifantjes.

Ik stempelde de olifantjes met StazOn op watercoler paper en kleurde deze in met de watercolor pencils en de aquapainter. Heel therapeutisch om te doen 😀

De basis van de kaart is Old Olive waar ik met Old Olive een varen opgestempeld heb uit de nieuwe NEDERLANDSE stempelset Pluk de dag. Ook de tekst ‘Liefs’ komt uit die set.

Wil jij deze en andere nieuwe producten live zien? Kom dan naar mijn open huis op 25 mei! Kun je niet check dan alle nieuwe producten in de gids. Vraag de nieuwe Stampin’ Up! catalogus voor 2019-2020 aan. Deze is gratis voor klanten die de afgelopen 4 maanden besteld hebben. Heb je nog geen gids en heb je nog geen demonstratrice waar je bestelt? Vraag dan de catalogus bij mij aan!