Stempelsets met ponzen zijn geweldig! Je hebt voor weinig geld een set waar je zowel mee kunt stempelen als ponzen als een combinatie kunt maken.

Zo’n goede pons+stempelset combinatie is de Above the Clouds stempelset met luchtballonnen pons. Je zult me hier de komende tijd nog wel meer kaarten mee zien maken.

Maar vandaag wil ik je juist een kaart laten zien waar je alleen de stempelset voor nodig hebt. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor beginnende kaartenmakers.

Deze kaart heeft een luchtballon op de voorgrond met allemaal kleine ballonnetjes erachter. Om dit te bereiken stempel je eerst de grote luchtballon. Er is een bijpassende stempel die hem inkleurt. Vervolgens stempel je dezelfde ballon op een postit of verwijderbare sticker en knipt deze uit. Plak de uitgeknipte ballon over de gestempelde ballon. Pak vervolgens de kleine ballonnetjes en stempel deze. Alles wat nu op de post it komt verwijder je, waardoor het lijkt alsof de grote ballon voor de kleintjes vliegt.

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.

Gebruikte producten