Petra en ik geven onze teams regelmatig uitdagingen. Dat doen we samen want samen staan we sterker. Eerst deden we dat per maand maar dan liep dan nog wel eens mis dus nu krijgen onze teams in 1x voor een heel kwartaal hun uitdagingen. En die zijn heel verschillend: maak iets met deze kleurencombi, maak deze kaart uit de gids na met andere producten, gebruik dit lint, maar een 3D project … of in het geval van juli: maak met dit designpapier een mannenkaart.

Het designpapier heet Come Sail Away en er is een bijpassende stempelset. Maar ik vond het natuurlijk te simpel om die dan ook maar te gebruiken. Om wel in het nautische thema te blijven heb ik voor Sea of Textures gekozen. Deze heeft bijpassende stanzen.

Qua kleuren heb ik het mannelijk gehouden met donkerblauw, donkergroen en bruin en ook de geponste vorm om de tekst is mannelijk.

Wil je ook in mijn gezellige team, met teamavonden, een Kwebbel-Whatsappgroep, 1x per jaar een teamweekend, natuurlijk korting op je producten en als eerste de nieuwste producten zien en bestellen? Schrijf je in als demonstratrice of neem contact op voor meer informatie!

Product List