De Stampin’ Up! Pigment Sprinkles zijn echt heel leuk om mee te werken en ik krijg er geen genoeg van! Een tijdje geleden maakte ik al een scrappagina met de pigment inkt en deze keer wilde ik graag een kaart maken.

Als basis pakte ik gewoon Whisper White cardstock waar ik gouden kerstbomen op maakte met heat embossing. Achteraf gezien had ik dit beter na de Sprinkles kunnen doen maar ach, beide technieken werken maar hebben wel verschillende effecten.

Toen het heat geemboste boompjes helemaal afgekoeld waren, strooide ik verschillende kleuren sprinkles over het cardstock in lijntjes. Onderaan Daffodil Delight, dan Granny Apple Green, dan Bermuda Bay en bovenaan Gorgeous Grape.

Daar spoot ik water overheen om het vervolgens te zien exploderen in kleur.

Doordat de heat embossing er wel op zit bleef het op sommige plekken bij de bomen een beetje ‘hangen’ dus vandaar dat ik een volgende keer eerst dit zou doen en dan de bomen erop.

Maar ik vind het eindresultaat prachtig! Ik lijstte het geheel in met gouden cardstock en Night of Navy kaartbasis.