Je ziet wat ik maak, en wat anderen maken met stempels en inkt, en denkt “Dat wil ik ook!” Maar hoe? Waar begin je? Wat kan je het beste eerst kopen? Hoe ga je aan de slag?

Beginnen met een nieuwe hobby, zoals creatief met inkt, stempels en papier zijn, kan heel erg overweldigen.

Daarom hebben wij nu iets om je daar bij te helpen: Een speciale beginnerscatalogus! In deze catalogus staan een aantal stempelsets die je geweldig kunt gebruiken voor het maken van kaarten, of je beginner bent of niet, en voorbeelden hoe je met een paar producten van start kunt en geweldige dingen kunt doen!

Zoals de Celebrate with Cake stempelset die je samen met 2 inkten, 1 clear block en een set notecard kunt gebruiken om schattige kaarten te maken! In de catalogus staan maar liefst 8 verschillende voorbeelden!

Of de Hoot Hoot Hooray stempelset die je kunt stempelen met grijs en dan kunt inkleuren met potloden voor een aantal prachtige kaarten! Alle producten staan los beschreven maar ook als pakketprijs zodat je precies ziet wat je nodig hebt om deze kaarten te maken!

We hebben de gids kort gehouden zodat je rustig kunt kiezen én er staan een aantal stempelsets in die je niet in de grote gids vindt!

Wil je meer weten? Neem contact op voor meer informatie. En ben je eruit? Stuur mij een berichtje voor het plaatsen van jouw eerste bestelling!