Misschien heb je het al op Facebook zien langskomen, afgelopen weekend was het weer tijd voor OnStage. De conventie van Stampin’ Up! die 2 keer per jaar gehouden wordt.

Dit jaar was Nederland gecombineerd met Noord-Duitsland en hadden we de bijeenkomst in Dusseldorf. In totaal waren we met 1200 mensen! Wat een massa! Maar oh zo gezellig!

’s Ochtends pakte ik mijn spullen in en vertrok naar Eibergen om daar Elfriede, Jacqueline en Karlijn op te halen. Isa was het er niet mee eens trouwens, die wilde ook mee. Vervolgens reden we naar het hotel wat echt super was, vooral gezien de lage prijs die we betaald hadden 🙂

Ik ging ’s avonds naar CenterStage. Annette die ook in mijn hotel zat en ik mochten heel lief met 2 Duitse dames meerijden naar de locatie die toch iets verder weg bleek dan verwacht. We werden verwend met een mooi tasje en een nieuwe pons. We kregen wat training en nieuws en hadden een buffet.

CenterStage is alleen voor demonstrators die Silver Elite of hoger zijn en dus bleven de anderen ondertussen in het hotel waar ze heerlijke schnitzels aten en spelletjes speelden.

Ik kreeg ’s avonds meteen ook al mijn tas. Gaaf issie he? En dat is een nieuwe kleur!! Er in zat een mooie nieuwe Nederlandse stempelset, een notitieboek (dat patroon ga je vaker zien terugkomen!) en 6 folders. Daarnaast nog pennen en een button waarmee je kans maakt op een prijs. Ik had nummertje 6.

De volgende ochtend stonden we vroeg op, ontbeten in het hotel en reden op tijd naar de locatie. We zaten aan tafel met Suze en hebben een superdag gehad. Ik won die Wildy Happy stempelset met mijn nummer 6 button, wat een geluksvogel ben ik!

Normaal gaan we eigenlijk altijd uit eten na OnStage zaterdags maar we besloten om eerst een stuk te gaan rijden en dan nog snel wat te eten bij die grote gele M. Dat was eigenlijk net zo lekker en we waren een stuk eerder thuis.

We misten wel de rest van ons team die deze keer helaas niet mee gingen maar gelukkig gaan de meesten in november wel! Het is dan OnStage LIVE, dat is 3 dagen dit soort lol, veel kadootjes, veel presentaties en veel nieuwe knutseltechnieken leren. Het is in Dortmund en wij gaan een huisje huren. Lijkt het je nou leuk om ook mee te gaan en aan te sluiten bij ons als demonstratrice in het team? Je krijgt dan minstens 20% korting op je producten, kunt workshops houden (als je wilt) en je dagen precies zo indelen als jij wilt! Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Vrijdag laat ik jullie zien wat ik had gemaakt voor mijn team en een paar lieve dames.