Ik kom vandaag nog bij van een geweldig weekend OnStage in Utrecht. Wat was het weer leuk! Vandaag wil ik jullie een kort verslagje geven van de dagen, met een paar van mijn ruim 400 foto’s 🙂

Op vrijdagmiddag gingen Jacqueline, Mariska, Petra en ik in de auto naar Utrecht. Vanwege enorme file bij Utrecht besloten we een alternatieve route te nemen, en alternatief was hij: We gingen midden door Utrecht centrum! Maar we kwamen met wat vertraging wel aan bij Van der Valk terwijl anderen nog tijden vast stonden in de file dus het was wel de goede beslissing. We checkten in en waren verbaasd over de prachtige hotelkamers. Wat een balzaal is dat! En wat een verschil met ons hotel de vorige keer.

Petra en ik hadden ’s avonds CenterStage. Dat is voor Silver Elite en hoger een extra avond met training, eten en een paar extra kadootjes, waaronder een stempelset die alleen voor demonstrators is. We waren met minder dan normaal omdat een deel van de dames bij de Live versie in Orlando, Florida (Amerika) waren. We kregen training hoe we ons team kunnen helpen (meer) klanten te vinden en te behouden en aten heerlijk van het geweldige buffet.

(De foto’s van het buffet heb ik van Miranda mogen gebruiken)

De volgende ochtend begon OnStage zelf waarbij een gaaf nieuw liedje voor Stampin’ Up! gelanceerd werd (inclusief bijbehorend dansje 😀 ), we ongelooflijk verwend werden met allemaal cadeaus en het natuurlijk weer heel gezellig was. We kregen training over hoe we nieuwe klanten vinden, we zagen de geweldige spullen van de voorjaarscatalogus en hadden een hoop lol.

    

 

’s Avonds gingen we met elkaar uit eten. Dat begint traditie te worden en is een moment waarop je kan bijpraten met die teamleden die je nog niet/nauwelijks gesproken hebt tijdens de dag zelf.

 

Volgend jaar is OnStage in Duitsland, net over de grens, dus voor ons net zo ver als normaal. We maken er zeker weer een feestje van en blijven 1 of misschien zelfs wel 2 nachtjes slapen.

Wil jij nou ook bij zo’n gezellige dag aanwezig zijn, de nieuwste producten zien voor alle anderen, allemaal gave spullen krijgen en daarnaast nog meer gaafs als eerste kunnen bestellen? Stap dan in bij mijn team en je krijgt:

  • Een supergezellig en betrokken team met maandelijkse teamavonden, een teamweekend 1 (of misschien wel 2) keer per jaar, een Whatsapp groep en een Facebookgroep met training.
  • Een gaaf starterspakket
  • Minstens 3 maanden lang 20% korting op al je bestellingen
  • De kans om uit de nieuwe catalogus te bestellen voordat deze officieel van start gaat
  • Nog meer tijd en gelegenheid en zin om lekker aan de knutsel te gaan

Neem contact met mij op voor meer informatie of lees hier meer over instappen bij Stampin’ Up!.