Onze gave nieuwe inktpads, die we sinds vorig jaar juni hebben, kun je geweldig goed opstapelen. Dat heb ik zelf op het moment ook. Je zet ze zonder problemen op elkaar en ze blijven stevig staan.

Grootste probleem waar mijn klanten mee terugkomen: Je zult altijd zien dat je de onderste moet hebben.. of ergens tussen in….

En dat betekende dat je inktpads van elkaar af moest halen tot je bij de goede bent aangekomen. Betekende, verleden tijd. Want Stampin’ Up! komt met iets prachtigs!

Storage by Stampin’ Up!

Oftewel, opslagruimte door Stampin’ Up!

Dit systeem bestaat uit losse bakjes waar je een inktpad in kunt doen, zodat je de inkts niet meer van elkaar af hoeft te halen maar er gewoon in en uit kunt schuiven. En je kunt er nog een marker naast doen ook.

En wacht, er is nog meer! Gaston-style

Je kunt niet alleen bakjes voor inkt en markers kopen, maar ook voor de Stampin’ Blends, refills en lint en ponzen.

Het hele systeem is modulair, dat betekent dat je het precies zelf kunt opbouwen zoals JIJ wilt. Hoe gaaf is dat? Kijk maar naar dit filmpje.

Vanaf juni vind je dit systeem in de nieuwe jaargids van Stampin’ Up! Marrrr je kunt dit opruimsysteem voor je inkten vanaf nu kopen!! Of je nu in een keer genoeg wilt kopen voor al je inkten, of het in stukjes en beetjes wilt bestellen. Ik help je graag met uitzoeken wat voor jou de beste configuratie is.

Veelgestelde vragen over Storage

  1. Passen de oude vorm inktpads erin? – Nee helaas niet, die zijn te groot. Dit nieuwe systeem kan juist zo dun en stapelbaar zijn omdat het gemaakt is voor de nieuwe inktpads.
  2. Kun je de bakjes per stuk bestellen? – De inktpadsbakjes en blendsbakjes komen in een stapeltje van 5, de kleine en grotere bakjes en de deksels komen per stuk.
  3. Hoe hoog kan ik stapelen? – Je kunt tot 50 inktpadtrays hoog stapelen. We raden niet aan om hoger te gaan maar dat is een behoorlijke hoogte! Wees er wel van op de hoogte dan hoe hoger het wordt, hoe onstabieler natuurlijk.
  4. Hoeveel navulverpakkingen kan ik in zo’n klein bakje doen? – In de kleine bakjes kunnen maximaal 20 refills, maar je kunt er natuurlijk ook andere items inleggen.
  5. Kan ik een bundel kopen als ik meerdere producten wil? – Nee, we willen het juist zo aanbieden dat wat je ook wilt kan. Door geen bundels te hebben kun jij precies kiezen waar JIJ blij van wordt!