Een goed begin is het halve werk… Toch? Dus wilde ik graag week 1 gemaakt hebben in mijn 2019 album.

Blijf ik het hele jaar bij? Nee, dat weet ik nu al. Maar dat hoeft van mij ook niet. Wat ik wel doe, is regelmatig foto’s printen en met een korte beschrijving van de week alvast in de hoezen stoppen. Dat is later zoveel moeilijker terug te halen. Maar het versieren enzo, dat doe ik als ik gewoon zin heb.

Maar goed, ik wilde dus wel graag snel week 1 gemaakt hebben en van het weekend had ik inspiratie. Op vrijdagavond begon ik met het uitprinten van de foto’s en papier/kaartjes uit te kiezen. Wat kan je toch lang twijfelen over kaartjes. Maar deze nieuwe Happiness Blooms kaartjes wilde ik graag uitproberen en dat groen en blauw matcht goed bij de foto’s. Met rood als accent is het echt perfect.

Ik koos een aantal kleine en grote kaartjes uit en matte mijn foto’s op Night of Navy en Whisper White. En toen was het tijd voor versieren. Daarvoor heb ik de bijpassende stempelset Bloom by Bloom gebruikt en het bijpassende designpapier. Daar heb ik wat figuren uitgeponst. Eigenlijk ging de pagina heel snel toen ik eenmaal bezig was. Sterker nog, week 2 is ook al bijna af! (En weer in hele andere stijl dus krijg je binnenkort ook zeker te zien).

 Gebruikte producten  

Wil jij nou graag ook met je fotoalbum bezig? Een keer per maand is er hier een ‘crop’. Dit houdt in dat iedereen zijn eigen spulletjes meeneemt en lekker aan zijn album werkt. En ze mogen gebruik maken van wat hier ligt qua stempels, inkt en natuurlijk geef ik tips. Zo leer je meer over je scrap- of pocket pages maken terwijl je ook verder komt. Want uiteindelijk is het niet heel ingewikkeld, maar soms moet je wel even hulp hebben of gewoon de inspiratie! Geef je op via de email en dan zie ik je snel!