Deze week staat de stempelset Frosted Medallions centraal. Deze set verdwijnt samen met de kerstgids en dus geldt op=op. En ik wil je graag laten zien waarom je deze set wilt hebben!

Happiest of Days - Frosted Medaillons - Het Knutsellab

Deze kaart is gemaakt met als basis een Whisper White notecard. Deze notecards zijn handig omdat je ze gesneden krijgt, met een rillijn en bijpassende enveloppe. Als je snel een kaart wilt hebben, of geen gepruts van het snijden van cardstock is dit een mooie basis.

Ik heb erop de grote medallion uit de stempelset gestempeld met de Rock & Roll techniek. Eerst heb ik de hele stempel ingeinkt met Marina Mist en vervolgens de randjes door de Perfect Plum gerolt. Dit is het effect wat je krijgt als je dan stempelt. Op een stukje Whisper White van 10,5cm bij 2cm heb ik Wishing you the happiest of days gestempeld in Perfect Plum waarna ik er met de schaar vlaggetjes van heb gemaakt en met inkt een beetje bewerkt heb. Op de envelop heb ik dezelfde techniek gebruikt bij de kleine stempel, maar ook nog eerst een keer afgestempeld.