Lift jij ook wel eens scrapbooklayouts?

Tijdens onze vorige KnutselKwebbels bloghop kwamen Karlijn en Marga op het idee om ook een keer een scrapbookpagina te liften. Dan gebruik je dus een schets om je scrapbookpagina te maken in plaats van kaarten wat we vaker doen.

Hartstikke leuk idee natuurlijk!

Dit is de scrappagina die we gingen liften
Mijn Magnolia scrapbookpagina naar aanleiding van de schets.

Ik wilde graag met deze foto van Barcelona aan de slag bij de Segrada Familia van mij en 2 vriendinnen. Er waren veel designpapieren die er bij paste maar een van de twee vriendinnen vond de kleine bloemetjes van het nieuwe Magnolia Lane designer series paper prachtig dus ik besloot om dat te gebruiken. Dan past de Good Morning Magnolia stempelset daar natuurlijk perfect bij. Ik wilde veel blaadjes gebruiken en besloot daarom om de magnolia 1 keer helemaal te stempelen en daarna het grote blaadje nog een aantal keer te inkten en te stempelen.

Daarna stempelde ik ook het kleine blaadje een heel aantal keer en een paar van de kleine bloemen en ging aan het kleuren met de Stampin’ Blends.

Voor de blaadjes gebruikte ik Light en Dark Mossy Meadow en Dark Soft Sea Foam en voor de magnolia gebruikte ik Light en Dark Petal Pink en bij de grote bloem ook nog een heel klein beetje Dark Flirty Flamingo.

De tekst ‘Hello’ komt ook uit de stempelset en heb ik met de Rectangle stanzen uitgesneden en vervolgens door een stans schuin te leggen er een vlaggetje van gemaakt.

Maak jij wel eens scrapbookpagina’s? Wil je graag gezellig met anderen hier aan werken of wil je dit graag leren? Geef je dan op voor een van de Fotoalbum-workshops. De eerst volgende is 25 juni!

Hop nu vooruit naar Karlijn of terug naar Marga