We waren bezig met je verschillende technieken te laten zien die je heel simpel kunt doen. Zo kun je met 2 kleuren inkt en 1 stempel een gave kaart maken, designpapier in de hoofdrol zetten, een kit gebruiken of met 1 stempel en 1 kleur inkt de afstempeltechniek toepassen.

Thumping

Vandaag laat ik je de thumping techniek zien. Je hebt daar 1 inkt, 1 marker en een stempelset voor nodig. Belangrijk is dat de stempel die je kiest een volle stempelset is, geen lijntjes en dat de marker en de inkt bij elkaar passen.

Je beinkt vervolgens je stempel en in plaats van te stempelen pak je nu je marker en met de grote, kwastachtige punt ga je daar op slaan. Hou daarbij de marker scheef zodat je een groot deel van de kwast gebruikt. Gewoon een aantal keer slaan, dat is alles wat je hoeft te doen. Vervolgens beadem je de stempel (zodat de rest van de inkt weer nat wordt) en kun je stempelen.

Deze kaart is gemaakt van het geweldige Floral Romance papier waarbij er ook een aantal vellen van vellum gemaakt zijn waaronder deze. Dit heb ik op een Sahara Sand basis geplak en daarop een klein vierkantje Whisper White waarop ik gestempeld heb met Petal Pink en gethumpd met Blushing Bride. Je ziet wat rozere vegen, dat komt daarvan.

 Product List  
Clear Block E
[118484]
€ 14,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00