Zoals je misschien wel gemerkt hebt, probeer ik je te laten zien dat je natuurlijk uitgebreide kaarten kunt maken als je wilt maar dat dat zeker niet hoeft. Of je nu net begint en nog niet veel spulletjes hebt, of gewoon even snel een kaartje wilt maken, ook met een paar producten maar je al hele leuke kaartjes.

Wat dacht je van deze?

De kleuren van deze foto zijn helaas wat slecht, excuses.

Dit kaartje is gemaakt met een kant-en-klaar notecard (waar je ook nog een envelop bij krijgt) en daarop een stukje van het nieuwe Beautifully Detailed Laser-cut Specialty Paper. Dit papier is aan 1 kant wit en aan de andere kant Petal Pink. Er zijn 2 soorten bladen. 1 met één groot design en eentje met 2 stroken en 6 kleinere designs die precies op een notecard passen.

Op het designpapier heb ik een klein stukje van het nieuwe Gingham Gala designpapier gedaan in Balmy Blue. Dit papier heeft aan 1 kant grote en aan 1 kant kleine ruitjes. Ik heb de zijkantjes ingeknipt met mijn schaartje. Op een extra stukje Whisper White heb ik ‘Hartstikke Bedankt’ gestempeld in Balmy Blue en uitgeponst met de Pretty Label pons. Opplakken en klaar. Zo kan je heel snel een aantal prachtige kaartjes maken!

Gebruikte producten