Je kunt je nog een week opgeven voor Stempelpret Olst, op 28 september, of Neede, op 5 oktober. Je hebt tot uiterlijk 14 september de tijd.

Stempelpretdag

Al een aantal jaar organiseren Petra Timmer en ik Stempelpretdagen als onderdeel van onze samenwerking met Stempelpret. Deze dagen zijn erg populair: we krijgen altijd de vraag wanneer de volgende is en vorig jaar moest ik voor Neede een grotere locatie regelen omdat het niet meer in mijn workshopruimte paste!

Dit jaar houden we 2 dagen; 1 in Olst en 1 in Neede. Zo is er ruimte genoeg voor iedereen.

Projecten

Tijdens deze dagen gaan we gave kerstprojecten maken. Wat het precies is, laten we jullie natuurlijk nog niet weten maar er zullen zeker kerstkaarten bij zitten in simpele en ingewikkeldere vorm. Daarnaast gaan we ook nog iets anders dan kerstkaarten maken…

Tijdens de workshop gebruiken we de geweldige Brightly Gleaming Suite met daarin onder andere de Christmas Gleaming bundel en dus willen wij alle workshoppers iets speciaals aanbieden. Als je bent ingeschreven voor de Stempelpretdag in Olst of Neede, kun je de stempelset of bundel met 10% korting krijgen (bovenop de 10% korting voor de bundel).

Christmas Gleaming stempelset van 25 voor 22,50
Christmas Gleaming stempelset + Gleaming Ornaments Punch Pack van 59,75 voor 53,80

Er zijn twee workshopprogramma’s die je volgt. Workshops zijn, naast onze persoonlijke uitleg en begeleiding, voorzien van een goede beschrijving. Je mag gebruik maken van de inkpads en stempelsets en zo mogelijk bijbehorende framelits/ponsen. Ook krijg je een goed gevulde goodiebag met gave Stampin’ Up! producten. Deze producten gebruiken we tijdens de workshops maar er is aan het eind van de dag nog een hoop over om thuis mee aan de slag te gaan.

Programma

De dag begint om 10.00 met de ontvangst met koffie en thee. Om half 11 begint de eerste workshop tot een uur of half 1. Vervolgens is er tijd voor lunch. Om half 2 gaan we verder met de tweede workshop.

Koffie/thee en water kun je de gehele dag onbeperkt pakken. Een lunchpakket ontvang je van ons en zit bij de prijs inbegrepen.

Mee doen?

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan deze Stempelpretdag? Geef je nu op!