De afgelopen twee zaterdagen hadden we Stempelpret! Deze workshopdag is geweldig voor alle freubelaars. Ze krijgen een goodiebag en we doen verschillende projecten. Ditmaal waren dat 7 kaarten, een toffeeverpakking en een doosje.

Foto van Mirjam Konings

De Stempelpretdag wordt twee keer per jaar gehouden en is een daglange workshop met verschillende projecten. ’s Ochtends is er een workshop met een bepaald thema en na de lunch volgt een tweede workshop. Dit keer maakten we in de ochtend een toffeeverpakking en een chic doosje en in de middag 7 kaarten. Daar zaten makkelijke kaarten tussen maar ook zeker kaarten met een uitdaging. De kaarten waren voorbeelden en niet per se bedoeld om allemaal te maken maar de dames zetten hun tanden er in en maakten ze allemaal af.

In hun goodiebag vonden de dames ’s ochtends een half pak designpapier, een aantal vellen cardstock, lint, koperen folie, embellishments en, tot hun grote verbazing, een embossingfolder. En met al deze producten gingen ze aan de gang maar ze namen ook zeker nog een hoop mee om thuis mee verder te freubelen.

Stempelpret gaat in de toekomst veranderen maar de workshopdagen blijven zeker. Evenals de lol tijdens de workshops.

Lijkt het je leuk om ook een keer deel te nemen aan een workshop? Kijk dan bij het workshopoverzicht welke workshops eraan komen.

En lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van workshopsdagen, speciale acties of andere freubelnieuwtjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!