Psst, heb jij al eens gezien wat er in een Stempelpretpakket zit? Dit pakket heb ik vandaag verstuurd aan de deelnemers van het Stempelpretpakket van december!

Wat is het Stempelpretpakket?

Petra en ik stellen samen elke maand een pakket samen, een zogenoemde kit. Er zit designpapier, cardstock en extraatjes in om meerdere projecten te maken. Wij sturen je ook een aantal beschrijvingen mee van deze projecten maar je bent natuurlijk vrij om zelf geïnspireerd te raken.

Hoe werkt het?

Je kunt het pakket los bestellen per maand of een abonnement afnemen. Het Stempelpretpakket kost slechts 15 euro inclusief verzenden per maand en geeft je materiaal voor minstens 7 projecten (vaak meer)! Je geeft je op voor de laatste dag van de vorige maand en ontvangt hem dan halverwege de maand. Dus het pakket van januari kun je bestellen tot en met 31 december en wordt half januari naar je gestuurd. Bestel je een aantal maanden in 1x dan krijg je van ons een kadootje als bedankje.

Lijkt het je nou leuk om ook een keer een Stempelpretpakket te krijgen? Je kunt je nu opgeven voor het pakket van januari op de website van Stempelpret

Ik hoor graag meer over het Stempelpretpakket