Elke maand heb ik met mijn team KnutselKwebbels een teamavond. Tijdens zo’n avond kletsen we (een hoop), bespreken Stampin’ Up! dingen waar nodig en knutselen. We zijn niet altijd volledig maar de dames proberen wel zo vaak mogelijk te komen.

Elke keer geeft een dame een kleine workshop. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn maar door het voor ons te doen, bekenden, wordt het makkelijker om het later voor anderen te doen en kan dus helpen bij het geven van je eerste echte workshop voor wie dat wil. En doordat iedereen een andere stijl is leren de andere dames iets nieuws.

Afgelopen vrijdag gaf Karlijn een workshop van een Step Up kaart. Zo leuk dat ze die workshop gaf want ik had deze vorm kaart al in geen eeuwen gemaakt – dat bedoel ik dus met dat het leuk is dat anderen de workshop geven.

Karlijns voorbeeld maakte gebruik van de Bloom by Bloom stempel maar ik wilde heel graag mijn Doily set (ook wel gewoon kanten onderzetter genoemd) gebruiken. En daarmee heb ik deze kaart gemaakt. Ik ben er zelf erg blij mee, zo leuk om weer zo’n soort kaart te maken!

Marga was een tijdje niet op de teamavond geweest en kwam ook nog met een lief kadootje aan!

Lijkt het je leuk om ook naar teamavonden te komen dan kun je demonstratrice worden. Als Stampin’ Up! demonstratrice krijg je 20% (minstens) korting op al je producten, krijg je als eerste die nieuwste producten te zien en kun je ze ook nog eerder bestellen dan iedereen. Als je wilt kun je producten verkopen en workshops geven maar dat hoeft niet per se. Het gaat er om waar jij je fijn bij voelt!