Elke maand hou ik met mijn team een teamavond. Ik ben heel blij met mijn team en deze avonden vind ik dan ook altijd supergezellig! Afgelopen vrijdag hadden we weer zo’n gezellig avondje.

Tijdens de teamavond geeft meestal een van de dames een korte workshop. Zo kunnen we verschillende technieken leren en leren de dames om workshops te geven en zelfverzekerder te worden. Maar het is ook gewoon heel leuk om onze verschillende stijlen te zien.

Floor heeft haar achtergrond af zonder sterren
Gerreke en Elfriede met hun noorderlicht kaart

Dit keer wilde Marga ons graag de ‘Northern Lights’ techniek leren. Hierbij boots je het effect van het Noorderlicht na in je achtergrond en daarna kan je er van alles voor doen zodat je een geweldige lucht hebt op je tafereel.

Voor de Noorderlichttechniek gebruik je een paar kleuren inkt die je op je cardstock veegt en dan gebruik je blauw om de meeste lucht donkerder te maken. Witte stippen maken het geheel af.

Lekker kliederen met inkten en sponzen
Jacqueline maakt sterren op haar nachtelijke lucht
Northerns Lights achtergrond

Tijdens het knutselen werd er ook een hoop gekletst. Dit keer ging het ook over kleuren in kleding, verschillende persoonlijkheden en nog veel meer. Bijna het hele team was aanwezig dus het was op en top gezelligheid!

We hadden een speciale gast: Kristen, die helemaal uit Amerika geëmigreerd is naar Nederland dus we spraken een maffe mix van Nederlands en Engels, maar het werkte prima.

Marga en Kristen met hun Noorderlicht kaarten

Eind van december hebben we een speciale teamavond, een kerstborrel. En daarna gaan we in januari gewoon weer beginnen! En vanaf dan mag Kristen elke keer langskomen want ze begint dan ook als demonstratrice!

Lijkt het jou ook leuk om Stampin’ Up! demonstratrice te zijn, naar de teamavonden te kunnen komen, minstens 20% korting te krijgen op de geweldige producten, als eerste sneak peeks van nieuwe producten te krijgen en nog veel meer? Vanaf 3 januari is er een geweldige instapactie waar ik je graag meer over vertel! Stuur mij een email en ik leg je het graag uit. Je zit iig nergens aan vast!