Vorige week vertelde ik al dat ik hard aan het werk ben met mijn album maar dat ik even afgeleid werd door een gave mixed media scrappagina, maar vandaag wil ik jullie zo’n simpele, snelle pocket page tonen waarmee ik snel mijn album vul maar het er toch goed uit ziet.

Sorry voor de kwaliteit van de foto, maar je kunt wel zien wat ik gedaan heb. Ik heb gewerkt met de Tropical Escape papierlijn en de bijpassende kleuren. Achter de grote foto’s zit een mat van Granny Apple Green. De kleine fotos heb ik zonder mat in de hoes gedaan. Ook zitten er 3 stukjes designerpapier in. Op het bovenste stukje heb ik een stukje Whisper White geplakt voor mijn journalling. Op de middelste heb ik de entreekaartjes geplakt van de Breitachklamm, waar deze pagina over gaat. En onder het ik het designpapier gewoon los gelaten. Mocht ik later willen embellishen dan kan dat maar zo zit al het belangrijke er al in en ziet het er leuk uit 🙂

Aanstaande dinsdagavond is er weer een Pocket Page moment. Wil jij ook komen, stuur me dan een berichtje?