Ik haal altijd inspiratie uit de catalogi. Hoe leuk is het om je eigen draai te geven aan iets wat je in de gids kunt vinden.

Met de teamuitdaging van augustus spelen we daar op in. We vroegen onze teams om een kaart te maken met deze kaart van Stampin’ Up! als inspiratie. Je mocht niet dezelfde stempelset gebruiken en je moest wel een die gave stanzen gebruiken.

Als ik zo’n kaart als inspiratie gebruik kijk ik altijd wat er voor mij uitspringt. Er is op de achtergrond gestempeld; Er zijn zachtere kleuren gebruikt en er zit een strookje op met een tekst. Dat gebruik ik dan ook in mijn kaart.

De basis van de kaart is Seaside Spray, een van de nieuwe InColors van Stampin’ Up, en daarop heb ik met dezelfde kleur de vaasjes gestempeld. Ik vind het zo gaaf dat alles zo coordineert dat je met dezelfde kleur inkt op een dezelfde kleur papier kunt stempelen voor een subtiele look.

Omdat ik meer van de achtergrond wilde tonen en de vaasjes wat kleiner zijn dan luchtballonnen heb ik een kleinere vorm gekozen van de Stitched Nested Label Dies. Hiermee heb ik Whisper White uitgestanst. Met afgestempeld grijs heb ik de bloemen gestempeld en vervolgens met de blender pen deze ingekleurd.

Op een extra stuk wit cardstock heb ik de 3 vaasjes gestempeld in Pear Pizzazz, Seaside Spray en Rococo Rose, nog een nieuwe InColor en met de bijbehorende stempels de binnenkant gestempeld voor een subtiel effect.

Op een extra strookje wit heb ik ‘gefeliciteerd namens ons allemaal’ gestempeld van de ‘Van alles wat’ stempelset. Om het af te maken heb ik een kanten lintje achter het geheel geplakt.

Wil je deze producten bestellen? Ik help je graag! Stuur mij een email met wat je graag wilt hebben.
Meer informatie over bestellingen of eerst nog even de gidsen inbladeren? Je leest hier alles over bestellen.