Afgelopen zondag was de zomereditie van Stempelpretdag in Neede! En wat was het een pret! Zoveel, dat ik helemaal vergeten ben om foto’s te maken tijdens het freubelen! Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken, ik laat jullie graag zien wat wij allemaal gemaakt hebben!

De dames die er zondag waren gingen naar huis met maar liefst 18 kaarten, 4 tags en een kadoverpakking! In de ochtend werkten we aan 10 kaarten in een “One Sheet Wonder”. Hierbij snij je 1 vel designpapier zo op, dat je er heel veel kaarten uit kunt halen. In dit geval hadden we genoeg stukjes voor 10 kaarten en nog wat over voor ons middagproject.

Zoals Mirjam zei: “Zo heb je echt snel heel veel leuke kaarten met weinig materiaal!” En zo is het.

En iedereen kon er zijn eigen draai aan geven. De kaarten werden verschillend van kleur, look en sentiment terwijl we met een beperkt aantal kleuren en stempelsets werkten.

One Sheet Wonder kaartenset tijdens Stempelpretdag in Neede

’s Middags werkten we aan een doosje met 3 vakken: een voor grote kaarten en enveloppen, een voor kleine kaartjes met bijpassende enveloppen en een derde voor tags. Ook dit kadoosje heb ik zelf ontworpen.

Voor deze kaarten gebruikte ik een nieuwe NEDERLANDSE stempelset genaamd Pluk de dag. Deze is vanaf 4 juni verkrijgbaar en is geweldig voor verschillende soorten kaarten. Nog beter: hij is ook verkrijgbaar in een bundel met een kleinere daisy punch!

Lijkt het jou nou ook leuk om een keer naar een Stempelpretdag te komen? Stuur een mail naar feest@stempelpret.nl en je wordt op de hoogte gehouden van de volgende edities.