Vandaag wil ik je 2 kaarten laten zien die de ontvangers van het Stempelpretpakket van oktober konden maken met hun pakket.

Wat is het Stempelpretpakket?

Het Stempelpretpakket bestaat uit cardstock, designpapier, lint of touw en leuke extraatjes met daarbij een aantal voorbeelden voor kaarten en 3D projecten. Je krijgt voor deze voorbeelden uitleg op papier hoe je ze maakt en voor sommige voorbeelden krijg je daarnaast ook nog een (gedeeltelijke) videouitleg.

In het pakket van oktober zat bijvoorbeeld het Country Lane designpapier, chicken wire, meerdere kleuren cardstock, lint en parels.

Voor 15 euro wordt dit pakket thuisbezorgd zodat je een workshop aan huis hebt. Alleen de stempelset zit niet bij het pakket in. Wil je de kaarten maken met dezelfde stempelset als wij gebruikt hebben, dan kan je deze meteen mee bestellen met 10% korting. Maar er zijn genoeg nadere stempelsets die ook geweldig werken met de projecten die we gemaakt hebben. We geven zelf altijd een aantal goede alternatieven maar gebruik ook vooral wat je in je kast hebt!

 

Hoe krijg ik het Stempelpretpakket?

Het Stempelpretpakket kost 15 euro per maand inclusief verzendkosten. Je kunt het Stempelpretpakket bestellen voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Bij een langere periode krijg je van ons een klein extraatje. Je opgeven is heel simpel. Je gaat naar https://stempelpret.nl/stempelpretpakket/ en vult het formulier in. Je ontvangt het pakket dan rond de 15e van die maand.

Meer informatie? Email feest@stempelpret.nl of natalie@hetknutsellab.nl en ik help je graag!