Workshops

Wil je graag kennis maken met de producten van Stampin’ Up! of gewoon gezellig samen knutselen, volg dan eens een workshop. Je kunt je opgeven voor een workshop die ik organiseer of je organiseert je eigen workshop.  Ik vind het heel erg leuk om jou te laten zien wat je allemaal kunt maken.

Organiseer je eigen workshop

Vind je het leuk om gezellig met een aantal vriend(inn)en te freubelen dan kan je een eigen workshop organiseren. We maken dan samen een aantal projecten, het thema of de techniek kunnen wij van tevoren samen overleggen. Naast het samen knutselen krijgt iedereen een gids mee om heerlijk in te bladeren. 

De workshop kan bij jou thuis gehouden worden of bij mij in de workshopruimte. Voorafgaand aan de workshop help ik je met allerlei tips en zorg vervolgens voor een gezellig ochtend/middag/avond. We kiezen samen het thema uit en ik laat altijd een interessante techniek zien.

Als gastvrouw/-heer van de workshop kun je gratis artikelen verdienen, als de deelnemers Stampin’ Up! producten bestellen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer Stampin’ Rewards jij krijgt, waarmee je producten uit mag zoeken. Maar daar draait het niet om, het draait om de gezelligheid van de workshop.  

De workshopkosten zijn 12,50 euro per persoon. Dit is inclusief alle materiaalkosten en reiskosten (binnen een afstand van 50km rondom Neede). Ben je geïnteresseerd in zelf een workshop organiseren? Mail dan naar natalie@hetknutsellab.nl

Workshops van Het Knutsellab

Ik organiseer zelf regelmatig knutselworkshops in mijn knutselruimte. Mijn ruime tafel biedt plek voor 6 tot 8 deelnemers die samen een gezellige avond beleven terwijl we twee of drie projecten maken. De workshops thuis zijn onderverdeeld in productworkshop (hierbij zit het product erbij in de prijs), techniekworkshops (hierbij leer je een speciale techniek), themaworkshops (deze hebben dus een speciaal thema) en fotoalbumworkshops (waarin we aan fotoalbums werken). 

Mijn workshopruimte is op zolder en is met twee trappen te bereiken.

Loading Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juli 2019

Pluk de dag!

3 juli @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
35€

Pluk de dag! Met deze geweldige Nederlandse stempelset kan je zo ongelooflijk veel en dat ga je zien tijdens de productworkshop Pluk de dag! En aan het einde van de avond ga je met deze stempelset naar huis! En als je wilt kun je ook 1 of zelfs 2 bijpassende ponzen meenemen. De kosten van de workshop zijn 35 euro. Inschrijven kan via natalie@hetknutsellan.nl tot uiterlijk 22 juni. Wil je ook de bijpassende medium daisy punch dan kost de workshop…

Meer weten »

Catalogusfeestje!

7 juli @ 14:00 - 16:00
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps

De nieuwe catalogus is live! Creativity is calling! Kom de gids inkijken, meenemen, producten in het echt zien en kort gebruiken en natuurlijk je favoriete producten bestellen!

Meer weten »

Heat embossen voor gevorderden

31 juli @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
10€

Velen kennen al de heatembossingtechniek maar er zijn veel andere technieken die hierop gebaseerd zijn. Deze avond gaan we deze technieken en trucjes gebruiken op een paar gave kaarten. Heb jij zin in wat magie op jouw projecten? Kom dan naar de workshop heatembossing! Kosten: 10 euro. Schrijf je in via natalie@hetknutsellab.nl - Let op: inschrijven verplicht & minimaal 7 dagen van tevoren!

Meer weten »

augustus 2019

Wildly Happy

14 augustus @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
33€

De stempelset waar iedereen meteen verliefd op was! In deze productworkshop maak je een aantal kaarten met de stempelset en krijg je hem vervolgens mee naar huis! De workshop kost 33 euro inclusief de Wildy Happy stempelet. Schrijf je in voor 1 augustus via natalie@hetknutsellab.nl

Meer weten »

september 2019

Floating Frame

4 september @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
10€

Deze avond gaan we aan de slag met zeer populaire techniek op dit moment: Floating Frame. Deze techniek zie je op dit moment op verschillende plekken terugkomen en ik laat je zien hoe je dit op verschillende manieren ook kunt doen op jouw kaarten. Kosten: 10 euro. Schrijf je in via natalie@hetknutsellab.nl - Let op: inschrijven verplicht & minimaal 7 dagen van tevoren!

Meer weten »

Werk aan je fotoalbum

17 september @ 19:30 - 21:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 22 oktober 2019 at 19:30

One event on 26 november 2019 at 19:30

Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
10€

Heb jij veel foto's die je graag op een creatieve, leuke, snelle manier zou willen verwerken in een uniek album? Of je nu scrapbookt, pocket pages vult of op een andere manier je foto albums maakt. Tijdens de fotoalbumworkshops krijg je de tijd om creatief aan de slag te gaan met je foto's! Je neemt zelf je foto's, album en papier mee (de laatste twee zijn natuurlijk ook bij mij te bestellen). Tijdens de avond ga je aan het werk…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen