Welkom bij de Aloha Bloghop! Wij zijn het Stampin’ Up! jaar (in oktober) begonnen met de wens om mee te mogen op de Incentive Trip in 2020 naar Maui! Daarvoor moeten wij bepaalde doelen halen maar als groep hebben we ook gewoon een hoop lol en steun aan elkaar.

Elke maand ‘hoppen’ een aantal van ons samen om de gave producten van Stampin’ Up! te laten zien aan elke knutselaar die dat leuk vindt. Deze hop ‘zeggen we het met bloemen’: oftewel alles met bloemen mag! Eerst wilde ik de gave nieuwe embossingfolder laten zien.. maar die komt van de week wel! Vandaag wilde ik juist een oudje uit de kast halen en dat combineren met nieuw papier uit de lentegids én de InColor kleuren die ons binnenkort gaan verlaten.

Ik heb er een Bendikaart meegemaakt. Deze vorm heb ik vorige week uitgelegd tijdens een workshop en gemaakt met vlinders. En deze week maak ik hem met bloemen om hem aan jou te laten zien!

Voor de bloemen heb ik de Falling Flowers stempelset gebruikt. Deze set heb ik pas wat later bij de vorige gids gekocht maar ik gebruik hem echt zooooo veel! Het is een van mijn favoriete sets en gaat echt niet weg.

Deze keer heb ik de bloemen in de kleuren Fresh Fig, Berry Burst en Powder Pink gestempeld (3 InColors die binnenkort verdwijnen) en vervolgens met de blenderpen de inkt ‘uitgeveegd’ zodat de rest ook een beetje kleur krijgt. Voor de bladeren heb ik Mossy Meadow gebruikt en dezelfde techniek toegepast.

De basis is een bendikaart. Daarbij buig je twee stukken cardstock om en schuift het in elkaar zodat het boogjes vormt. Je kunt de kaart los halen om hem op de post te doen.

Gaaf hè, zo’n bendikaart? En de dames vorige week vonden hem eigenlijk heel makkelijk als je eenmaal weet hoe hij gemaakt wordt!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze ‘Zeg het met bloemen’- kaart te bekijken. Bekijk de andere blogs hier:

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.

Product List