Ik heb een happy planner gekocht voor 2019. Daar kan ik heel goed alles in bijhouden voor Het Knutsellab, Digitalie, thuis, sociaal leven… Alles wat mij bezig houdt. Maar je koopt geen planner met ringen of discs omdat je hem precies zo wilt gebruiken als je hem gekocht hebt…. Vorige week liet ik jullie al mijn droombord zien wat ik had gemaakt voor mijn planner. En vandaag wil ik jullie laten zien dat ik zelf tabbladen aan het maken ben met Stampin’ Up! designpapier, cardstock en een pons.

Dit is mijn planner:

Het Share What You Love designpapier is wat dikker en daarom uitermate geschikt als tabblad. Anders zou je kunnen overwegen om 2 designs aan elkaar te plakken of een designvel op cardstock. Het designpapier heb ik op de goede maat gesneden en met mijn pons gaatjes gegeven om in de planner te kunnen. Met de Everyday Label Pons heb ik een stukje Mint Macaron geponst. Het label heb ik vervolgens in twee delen op het designpapier geplakt. Nu nog een labeltje en klaar is het tabblad. Super toch? En makkelijk te vervangen als je weer eens wat anders wilt 🙂


Gebruikte producten