De nieuwe stempelset Pluk de dag is nu al een hit. En begrijpelijk ook, wat een leuke nieuwe Nederlandse stempelset is dat! De stempelset past bij de meest populaire pons ooit: de Daisy pons en bij de nieuwe Medium Daisy pons die een kleine bloem uitponst.

Vandaag laat ik jullie een vintagekaart met deze stempelset zien. Ik wilde heel graag een kaart maken voor Petra omdat ze een stempelset aan mij had uitgeleend en de tekst ‘Zo blij met een vriendin zoals jij’ past perfect!

De basis van de kaart is Very Vanilla en de laag erop ook. Die laag heb ik gesponst met Soft Suede en de varens erop gestempeld (en afgestempeld) met Mossy Meadow. De bloem is 3x gestempeld met Blackberry Bliss en uitgeponst en dezelfde inkt is gebruikt voor de tekst en het bijbehorende cardstock voor de strip erachter.

Wil jij deze en andere nieuwe producten live zien? Kom dan naar mijn open huis op 25 mei! Kun je niet check dan alle nieuwe producten in de gids. Vraag de nieuwe Stampin’ Up! catalogus voor 2019-2020 aan. Deze is gratis voor klanten die de afgelopen 4 maanden besteld hebben. Heb je nog geen gids en heb je nog geen demonstratrice waar je bestelt? Vraag dan de catalogus bij mij aan!